wyszukiwanie zaawansowane
» Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona S.
  • Data napisania recenzji: 10-04-2017
Bluzki rewelacja,dokładnie jak w opisie,dostawa szybka,100% zadowolenia z mojej strony
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JOLANTA
  • Data napisania recenzji: 28-09-2016
Wysoka jakość zakupionych bluzek. Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Inka
  • Data napisania recenzji: 24-07-2016
Fajny sklep odzieżowy, bardzo ładne ciuszki świetnej jakości i miła fachowa obsługa - sprzedawczyni chętnie doradza przy zakupie. Kupiłam już kilka bluzek i jestem bardzo zadowolona. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: malgorzata jezierska
  • Data napisania recenzji: 24-06-2016
Zakup okazał się dużą przyjemnością. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa.. Napewno jeszcze coś zamówię. Bardzo polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia Trzaska
  • Data napisania recenzji: 17-06-2016
Bardzo dobra współpraca. Zależało mi na szybkiej dostawie sukienki, Pani sprzedająca zrobiła wszystko bym miała sukienkę na czas i udało sie. Sukienka dokładnie taka jak na zdjęciu. Idealna
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata Klucznik
  • Data napisania recenzji: 24-05-2016
Gorąco polecam, koszulki pięknie się układają na ciele, miły materiał.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna Curyło
  • Data napisania recenzji: 21-05-2016
Wszystkie transakcje przebiegają znakomicie, towary zgodne z opisami i zdjęciami, wysoka jakość. Serdecznie polecam Anna Curyło
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 21-05-2016
Szybka, konkretna, miła obsługa z pomocą przez tel. również . Materiały jak również szycie bardzo dobre. Jestem w 100% zadowolona i na 100% wrócę ?:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona Mikulec
  • Data napisania recenzji: 21-05-2016
Świetne produkty w dobrej cenie, jestem bardzo zadowolona przede wszystkim z jakości kupionych bluzek i miłej obsługi, polecam zakupy i sama też napewno tu wrócę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Luiza
  • Data napisania recenzji: 21-04-2016
Zakupy w tym sklepie to przyjemność, towar zgodny z opisem, szybka realizacja. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Sukienki na wyjątkowe okazje

Promocje czasowe

Bluzka Laura z koronkowym rękawem

Bluzka Laura z koronkowym rękawem

46,00 zł18,40 zł
Bluzka jest ładnie dopasowana do figury, ma długość zakrywającą biodra. Dekolt półokrągły, ładnie wykończony lamówką. Materiał to miękka, elastyczna dzianina polska wysokiej jakości, nie traci koloru po wypraniu, nie mechaci się, nie deformuje. Rękawy…
szt. Do koszyka
pozostało tylko do końca promocji !!
Zamówienia hurtowe
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl