wyszukiwanie zaawansowane
» Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona S.
  • Data napisania recenzji: 10-04-2017
Bluzki rewelacja,dokładnie jak w opisie,dostawa szybka,100% zadowolenia z mojej strony
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JOLANTA
  • Data napisania recenzji: 28-09-2016
Wysoka jakość zakupionych bluzek. Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Inka
  • Data napisania recenzji: 24-07-2016
Fajny sklep odzieżowy, bardzo ładne ciuszki świetnej jakości i miła fachowa obsługa - sprzedawczyni chętnie doradza przy zakupie. Kupiłam już kilka bluzek i jestem bardzo zadowolona. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: malgorzata jezierska
  • Data napisania recenzji: 24-06-2016
Zakup okazał się dużą przyjemnością. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa.. Napewno jeszcze coś zamówię. Bardzo polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia Trzaska
  • Data napisania recenzji: 17-06-2016
Bardzo dobra współpraca. Zależało mi na szybkiej dostawie sukienki, Pani sprzedająca zrobiła wszystko bym miała sukienkę na czas i udało sie. Sukienka dokładnie taka jak na zdjęciu. Idealna
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata Klucznik
  • Data napisania recenzji: 24-05-2016
Gorąco polecam, koszulki pięknie się układają na ciele, miły materiał.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna Curyło
  • Data napisania recenzji: 21-05-2016
Wszystkie transakcje przebiegają znakomicie, towary zgodne z opisami i zdjęciami, wysoka jakość. Serdecznie polecam Anna Curyło
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 21-05-2016
Szybka, konkretna, miła obsługa z pomocą przez tel. również . Materiały jak również szycie bardzo dobre. Jestem w 100% zadowolona i na 100% wrócę ?:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona Mikulec
  • Data napisania recenzji: 21-05-2016
Świetne produkty w dobrej cenie, jestem bardzo zadowolona przede wszystkim z jakości kupionych bluzek i miłej obsługi, polecam zakupy i sama też napewno tu wrócę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Luiza
  • Data napisania recenzji: 21-04-2016
Zakupy w tym sklepie to przyjemność, towar zgodny z opisem, szybka realizacja. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Super promocje

Baner kupuj taniej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl